• Cristina Prados

APROFITA: ARRIBA EL BLACK FRIDAY A KLAB


Aquesta setmana, amb motiu de l’arribada del famós Black Friday, KLAB COMPLIANCE fa la seva primera PROMOCIÓ a través de l’aplicació KLIIK.


KLIIK és un nou canal de difusió dels negocis del Principat que advoca per la promoció del comerç local a Andorra, i ajuda a les empreses a donar visibilitat a la seva activitat.


A KLAB promocionem un Servei Gratuït per a empreses del Principat que vulguin valorar el seu nivell de Compliment Normatiu en matèria de Prevenció de Blanqueig de Capitals i de la Protecció de Dades.Per què m’interessa aquesta promoció?


Com haureu llegit en altres publicacions al nostre bloc, el Compliment Normatiu és una eina molt útil per a les empreses donat que ens ajuda a prevenir a la nostra societat de futures implicacions penals o administratives quantioses, però, a més a més ens dóna els valor de millorar la nostra reputació i augmentar la nostra competitivitat al mercat actual.

  • Millora de la reputació i augment de la competitivitat de la nostra societat: l’adopció d’un correcte Model de Compliment Normatiu suposa una immillorable imatge de la nostra organització. La transparència, l’honestedat i el compromís amb el compliment normatiu, parlaran de la nostra manera de “fer negoci”, i ens ajudaran a garantir la nostra bona reputació al mercat. Així mateix, es tracta d’un element clau per a augmentar la nostra competitivitat. Aquesta cultura de compliment, farà que altres persones que es dirigeixen al nostre negoci, ja siguin clients, proveïdors, col·laboradors, inversors o qualsevol altre, prefereixi adquirir els nostres productes o crear aliances econòmiques amb una organització amb compromisos respecte a la legalitat i a la transparència.

  • Evitar sancions quantioses: la implementació d’un Model Compliment Normatiu evitarà l’incompliment de la normativa (en aquest cas en matèria de Prevenció del Blanqueig de Capitals i de la Protecció de Dades), i en conseqüència la comissió d’infracció i posterior sanció administrativa, en el millor dels casos. Sancions que, d’altra banda, s’han anat endurint significativament en els últims anys.

Les sancions econòmiques que estableix la llei andorrana de prevenció de blanqueig de capitals poden arribar fins al milió d’euros (1.000.000EUR), sense perjudici de la resta de sancions establertes. D’altra banda, les sancions establertes a la normativa de Protecció de Dades, tenen un sostre de cinquanta mil euros (50.000EUR) a la primera infracció; i de cent mil euros (100.000EUR) a les successives infraccions; sense perjudici de la responsabilitat civil en què es pugui incórrer.


Que inclou la promoció?


La promoció inclou un Estudi de Compliment Normatiu de la seva entitat. Això és:

  • Una reunió amb la persona (o persones) responsables en matèria de Prevenció del Blanqueig de Capitals i de Protecció de Dades, per tal d’analitzar quina és la situació de l’entitat pel que fa al seu compliment normatiu de la legislació andorrana.

  • Anàlisis de la seva situació i elaboració d’un Mapa de Riscos de la seva entitat que representi: les seves obligacions en la matèria concreta, el seu nivell de compliment normatiu amb relació a les anteriors, i els riscos sancionadors a què s’enfronta, així com una sèrie de suggeriments per tal de complir a la normativa i evitar els riscos detectats.

  • La Promoció inclou un descompte del 10% en la contractació dels nostres serveis a posteriori.

Vols aquesta promoció?


Per dirigir-se a la nostra promoció, pot accedir-hi:

  • A través de l’app de KLIIK,

  • o, posant-se en contacte amb el personal de KLAB al correu electrònic info@klabcompliance.com, o al tel. (+376) 808 175.19 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo