POLÍTICA DE PRIVACITAT

Per a major facilitat i transparència amb l'usuari hem separat les polítiques de protecció de dades en tres apartats diferents en funció de la necessitat concreta de l'interessat:

 • Apartat: «Contacte»;

 • i, Apartat: «Registre» al Bloc.


FORMULARI CONTACTE

D'acord amb el que s'estableix en la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD) i el Reglament de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades que la desenvolupa, així com del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), us informa que les seves dades de caràcter personal recollides a través del present, han estat incorporades al fitxer de CLIENTS inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades d’Andorra (APDA), i seran tractades pel Responsable del Tractament:

 • Responsable del tractament: KLAB COMPLIANCE SOLUTIONS, S.L.

 • NRT: L-714412-M

 • Adreça postal: Ed. Centre Júlia, Av. Carlemany, 115, 5 planta. (AD700) Escaldes-Engordany, Principat d’Andorra.

 • Telèfon: (+376) 808 175

 • Adreça electrònica: info@klabcompliance.com


Les dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud de l'usuari. Si és necessari contactar-li ho farem per email.

El tractament d'aquestes dades està basat en el consentiment de l'usuari.


Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos.

Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar, les dades referents a la seva persona, així com a oposar-se al tractament d'aquests en la forma i amb les limitacions previstes en la llei, a sol·licitar la limitació del tractament o portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a la nostra direcció postal o per email a info@klabcompliance.com


Se l'informa especialment que KLAB no pren decisions automatitzades sobre aquesta mena de dades. Es recorda el dret de l'usuari a presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades Andorrana (ADPA) en cas que consideri que s'ha vulnerat algun dels seus drets sota les vigents disposicions legals.


FORMULARI DE SOL·LICITUD DE REGISTRE AL BLOC

D'acord amb el que s'estableix en la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD) i el Reglament de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades que la desenvolupa, així com del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), us informa que a través de la seva sol·licitud de registre al nostre Bloc, les seves dades de caràcter personal han estat incorporades al fitxer de MÀRQUETING inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades d’Andorra (APDA), i seran tractades pel Responsable del Tractament:

 • Responsable del tractament: KLAB COMPLIANCE SOLUTIONS, S.L.

 • NRT: L-714412-M

 • Adreça postal: Ed. Centre Júlia, Av. Carlemany, 115, 5 planta. (AD700) Escaldes-Engordany, Principat d’Andorra.

 • Telèfon: (+376) 808 175

 • Adreça electrònica: info@klabcompliance.com


Les dades seran tractades amb la finalitat de incloure’l al llistat de receptors de la nostra Newsletter setmanal. Si és necessari contactar-li ho farem per email.


El tractament d'aquestes dades està basat en el consentiment de l'interessat en facilitar les seves dades. Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran indefinidament fins que Vostè es doni de baixa com a receptor de la Newsletter.


Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar, les dades referents a la seva persona, així com oposar-se al tractament d'aquests, sol·licitar la limitació del tractament o portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a la nostra direcció postal o per email a info@klabcompliance.com


Se l'informa especialment que KLAB no pren decisions automatitzades sobre els seus usuaris. Es recorda als usuaris el seu dret a presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades Andorrana (APDA) en cas que consideri que s'ha vulnerat algun dels seus drets sota les vigents disposicions legals.

 

©2020 por Mi Sitio. Creada con Wix.com