política

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D'acord amb el que s'estableix en la Llei 15/2003, de 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD) i el Reglament de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades que la desenvolupa, així com del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, Reglament General de Protecció de Dades (GDPR):


KLAB COMPLIANCE us informa que les seves dades de caràcter personal recollides a través del web, han estat incorporades al fitxer de CLIENTS inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades d’Andorra (APDA), i seran tractades pel Responsable del Tractament, quines dades són les següents:

Responsable del tractament: KLAB COMPLIANCE SOLUTIONS, S.L.

NRT: L-714412-M

Adreça postal: Ed. Centre Júlia, Av. Carlemany, 115, 5 planta. (AD700) Escaldes-Engordany, Principat d’Andorra.

Telèfon: (+376) 808 175

Adreça electrònica: info@klabcompliance.com


Les dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud de l'usuari. Si és necessari contactar-li ho farem preferentment per correu electrònic, o al telèfon facilitat per vostè a través del formulari de contacte.

El tractament d'aquestes dades està basat en el consentiment de l'usuari.


Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos.

Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar, les dades referents a la seva persona, així com a oposar-se al tractament d'aquests en la forma i amb les limitacions previstes en la llei, a sol·licitar la limitació del tractament o portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a la nostra direcció postal o per email a info@klabcompliance.com


Se l'informa especialment que KLAB no pren decisions automatitzades sobre aquesta mena de dades. Es recorda el dret de l'usuari a presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades Andorrana (ADPA) en cas que consideri que s'ha vulnerat algun dels seus drets sota les vigents disposicions legals.