IMG_3353_edited.png

Josep HERRERO

La meva carrera professional s'inicia l'any 1994 fins a l'actualitat, com a advocat especialitzat en Dret societari, contractació mercantil, fusions i adquisicions (M&A).

L'any 1994 vaig fundar el despatx HERRERO ADVOCATS i, tanmateix, l'any 2002 vàrem obrir l'oficina al mercat internacional, creant així la primera firma legal originària de la Península Ibèrica a la República Popular de la Xina: HERRERO INTERNATIONAL REP OFFICE SHANGHAI.

Més tard, vaig emprendre un nou repte professional com a Soci al departament de Dret mercantil a ROCA JUNYENT, des de l'any 2007 fins al 2016.

L'any 2016 em trasllado al Principat d'Andorra, amb la finalitat de crear el meu propi  despatx: HERRERO CLUSELLAS ADVOCATS. L'any 2020 vàrem fundar KLAB COMPLIANCE SOLUTIONS, un despatx de professionals dedicat a l'assessorament d'empreses pel compliment normatiu andorrà.

La meva tasca com a advocat especialista en Dret Mercantil i M&A Internacional ha estat reconeguda per CHAMBERS AND PARTNERS de l'any 2012 al 2017; i vaig estar nomenat com a un dels Best Lawyer in Spain l'any 2017.


Això no obstant, durant la meva carrera professional, he combinat el món de l'advocacia amb la docència, com a professor col·laborador a diverses Universitats reconegudes de Barcelona (UAB, ESADE i UIC). Actualment sóc professor del Màster en Dret andorrà a la Universitat d'Andorra.