pexels-cottonbro-4065888_edited.jpg

ASSESSORAMENT I CONSULTORIA

L'equip de KLAB us acompanyarà en el dia a dia amb les consultes que puguin esdevenir. L'assessorament en matèria de Compliance facilitarà les qüestions diàries i el seguiment continuo en matèria de Compliment Normatiu. 

 

PROTECCIÓ DE DADES 
ASSESSORIA PERSONALITZADA

Seguiment i consultes en matèria de Protecció de Dades & Privacy

Assessorament continuo de professional especialitzat en la matèria en consultes diàries i situacions quotidianes en matèria de Protecció de Dades & Privacy.


Reunions periòdiques de seguiment amb el Delegat de Protecció de Dades (DPD), convocatòries i actes de reunions, i assessorament personalitzat.

PREVENCIÓ DE BLANQUEIG
ASSESSORIA PERSONALITZADA

Seguiment i consultes en matèria de Prevenció del Blanqueig de Diners i Valors, i del Finançament del Terrorisme

Assessorament continuo de professional especialitzat en consultes diàries i situacions quotidianes en matèria de Prevenció del Blanqueig de Diners i Valors, i del Finançament del Terrorisme.

Reunions periòdiques de seguiment amb l'Òrgan de control Intern i de Comunicació (OCIC), convocatòries i actes de reunions, i assessorament personalitzat.

CORPORATE COMPLIANCE
ASSESSORIA PERSONALITZADA

Seguiment i consultes en matèria de Corporate Compliance

Assessorament continuo de professional especialitzat en consultes diàries i situacions quotidianes en matèria de Compliance.

Reunions periòdiques de seguiment amb l'Òrgan de control Intern (OCI), convocatòries i actes de reunions, i assessorament personalitzat.